Smiling Mountain


Äkta Ledarskap

Organisations-utveckling


Coaching

Introduktion
Idén bakom coaching
Ledstjärna
Min Bakgrund
Varför anlitar du en coach?
Vad gör jag som coach?
Vem kan anlita mig?
Exempel på kunder
Avtal, priser och villkor
Prova på

Privatpersoner

Kontakt info

Nyhetsbrev

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nyhetsbrev

Nyhetsbrev "Äkta ledarskap"

Nyhetsbrev Självutveckling


[Bild: Frans Kocken]

Frans Kocken är leg psykolog, organisationskonsult och ledarutvecklare. Han har lång erfarenhet inom coaching, personlig utveckling, team & ledarskap, med individer och grupper, med småföretagare och inom stora företag som Philips i Nederländerna.


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Avtal, priser och villkor

 


Coaching service 

En till fyra samtal i månaden över telefon eller på plats 45-60 min. Vid behov kan vi boka in längre pass för födjupning av ett visst ämne.

Förutom de regelbundna samtalen finns möjlighet till: Kortare samtal vid behov mellan de bokade coachingsamtalen, e-mailkontakt, hemuppgifter och övningar (om den coachade vill ha det). 

 

Villkor 

Jag brukar skräddarsy ett flexibelt avtal efter första mötet. Avbokning av inbokade samtal ska göras minst 24 timmar i förväg.

Mina priser

Företag/yrkesverksamma personer: Enligt avtal i enlighet med förväntat ekonomisk avkastning mm. Eventuella kostnader för att träffas på plats tillkommer. 
För privatpersoner: Enligt avtal i enlighet med inkomstsituation mm.


Nöjd kund-garanti 

Du avgör om kvaliteten är tillfredsställande. Är du inte nöjd kan du när som helst avbryta coachingen. Om du så önskar refererar jag dig till andra coacher som kan passa dig bättre eller till coachförmedling. Om jag från min sida känner att jag inte kan hjälpa dig med en viss fråga eller tycker att en annan person kan det bättre, så säger jag det.


Prova på 

Ett 20 - 30 min coachingsamtal utan kostnad.